Subiectul mesajului: transformatoare pe tole la comanda
Scris: Vin Feb 16, 2007 11:21 am
ElForum staff
Membru din: Mie Iun 22, 2005 8:46 am Mesaje: 2022 Localitate: bucuresti
am posibilitatea de a aduce trafuri la comanda, numai trafuri pe tole fie de retea fie trafuri de iesire pt amplificatoarele cu tuburi. pretul va fi in functie de cerinte, imi spuneti de ce puterei si ce tensiuni aveti nevoie si va spun cat va costa de exemplu: un transfosrmator de iesire pentru un PP cu 6p3s costa 100 lei (in cateva zile va voi pune si poze cu ele). mentionez ca transformatoarele sunt bobinate pe masina de bobinat.
Membru din: Mie Ian 12, 2005 3:23 pm Mesaje: 424 Localitate: Iasi
Da, din ce sunt tolele : Fe-siliciu, siliciu cu graunti orientati, etc. Pt. traf de iesire ma intereseaza ceva de calitate foarte buna.
(Am gasit, dar la un pret extraordinar de mare )
Iar pt. trafurile de alimentare, ma intereseaza dU (nu stiu cum sa scriu Delta) - diferenta intre tensiunea in gol si cea in sarcina maxima (caderea de tensiune in sarcina). De exemplu, Petra o da in %
Membru din: Mie Iun 22, 2005 8:46 am Mesaje: 2022 Localitate: bucuresti
shambala scrie:
Da, din ce sunt tolele : Fe-siliciu, siliciu cu graunti orientati, etc. Pt. traf de iesire ma intereseaza ceva de calitate foarte buna. (Am gasit, dar la un pret extraordinar de mare )
Iar pt. trafurile de alimentare, ma intereseaza dU (nu stiu cum sa scriu Delta) - diferenta intre tensiunea in gol si cea in sarcina maxima (caderea de tensiune in sarcina). De exemplu, Petra o da in %
trafurile de iesire sun din FE-Siliciu, iar eu zic ca sunt de calitate, eu am luat pt mine trafurile de mai sus sa fac primul meu amplif pe lampi
referitor la cealalta problema cu dU nush exact, max 10%
eu am mai luat transformatoare de la tipul de la care le aduc pe astea la comanda si in general imi facea cu aprox 10% tensiunea mai mare, el lucreaza doar cu tensiunile in gol, adika daca eu i-am cerut 2 x 50Vca el mi-a vacut 2 x 55Vca in gol
@Palade Vlad: am sa intreb sa vad cat costa si te anunt, asa aprox in jur de 80 lei
Membru din: Lun Oct 27, 2003 4:35 pm Mesaje: 574 Localitate: Bucuresti
Domiciliu: Bucuresti
Un traf de aprox 150W, cu urmatoarele tensiuni:
6,3V - 5A (eventual doua infasurari de 6,3V, a cate 2-3A fiecare)
230-240V - 250mA
100V - 200mA
cat ar costa aproximativ?
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum