| | | Forumul electronistilorForum de Electronica. Comunitatea electronistilor, radioamatorilor si hobby-stilor din Romania. | - | | Acum este Sâm Mai 18, 2013 3:00 pm
|
Reguli forum
REGULAMENT BAZAR- Completeaza localitatea/domiciliul in profil - Ai grija ce postezi doarece esti singurul raspunzator de ceea ce vinzi sau cumperi. - Respecta normele limbii romane scrise(utilizeaza chiar si punctuatia si cratima deoarece postezi pe un forum nu scrii o telegrama- E gratis, nu te taxam la caracter) - Obligatoriu: pret pentru fiecare produs (altfel suntem liberi sa credem ca e gratis) si poze reale. - In titlul subiectului precizeaza clar ceea ce vinzi
| Autor |
Mesaj |
|
Toni Marginean
|
Scris: Joi Ian 17, 2013 12:13 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Membru din: Mar Sep 08, 2009 5:20 pm Mesaje: 2897 Localitate: Cluj-Napoca
Domiciliu: Cluj-N. Malinului 27
|
Recomand userul "lebensborn62"! 
|
|
| Sus |
|
 |
Reclama
|
|
Membru din: Totdeauna Mesaje: Multe Locatie: Reclama Domiciliu: Pe forum
|
|
Mai jos sunt niste linkuri sponsorizate
|
|
|
Dr.L
|
Scris: Dum Ian 20, 2013 3:11 pm |
|
 |
| ElForum staff |
 |
Membru din: Mie Feb 07, 2007 9:55 pm Mesaje: 9526 Localitate: Bucuresti
Domiciliu: alimentat din UPS
|
Il recomand pe Anarky99 
_________________ PM-ul e pt afaceri si chestii personale-gen adrese etc Pt probleme tehnice,se folosesc subiectele forumului!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anarky99
|
Scris: Dum Ian 20, 2013 4:35 pm |
|
 |
| Nou venit |
 |
Membru din: Joi Mai 29, 2008 2:48 pm Mesaje: 9 Localitate: bucuresti
|
|
Multumesc Dr.L, de asemenea nota 10 si pentru tine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
H Robert
|
Scris: Mar Ian 22, 2013 11:29 pm |
|
 |
| ElForum staff |
 |
Membru din: Vin Dec 03, 2010 7:01 pm Mesaje: 823 Localitate: Timisoara
Domiciliu: Timisoara
|
|
Nu mai faceti offtopic, care mai scrie aici ce nu trebuie primeste BAN DIRECT
_________________ Nikola Tesla (1856-1943) "Pacea nu poate veni decât ca o consecinţă a iluminării umanităţii."
|
|
| Sus |
|
 |
|
paul14
|
Scris: Dum Ian 27, 2013 3:45 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Membru din: Sâm Mai 31, 2008 5:45 pm Mesaje: 1225 Localitate: Tg-Jiu/Timisoara
|
Tranzactie efectuata cu succes cu colegul ggi
|
|
| Sus |
|
 |
|
kari
|
Scris: Dum Ian 27, 2013 3:57 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Domiciliu: Ludus
|
|
Vanzari -cumparari fara probleme, Useri de incredere in decurs de 1-2 ani Fluffy, Diaconu Marcel,Pisica Matache,Pop Ady,Nanocip si inca cel putin atitea care nu-mi vin in minte momentan, deci se poate!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Eusebiu Angelescu
|
Scris: Lun Ian 28, 2013 2:46 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Membru din: Vin Aug 27, 2010 12:41 am Mesaje: 522 Localitate: Bucuresti
Domiciliu: Bucuresti
|
RECOMAND userul @costas srl...un domn de nota 10. Un free-UP din partea mea .....merita 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ExtremeEdition
|
Scris: Lun Ian 28, 2013 4:58 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Domiciliu: brasov
|
|
recomand si eu toti cei vreo 10-15 useri cu care am tranzactionat aici pe forum aparaturi electrice si nu numai. Cum ii cheama nu mai stiu dar imi amintesc de imre beres, de jakab din transilvania, de cineva din calarasi , de vera, de marian, de inca cineva moderator parca si inca cineva din brasov care a luat carcase pt modemuri 56k, de cibiliu. Toti au ridicat coletele si au fost multumiti ce ce am pus in ele. Am pus obiecte din poze. Unii au cumparat radiatoare, altul procesor si front usb, altii centrograf, altii potentiometre, altul motoru si condensator mare, altii contactoare si galvanometre mici ca mai am 2 mari, altii radio si carti electrice, leduri, butoane, intrerupatoare, tuburi de descarcare, hardiscuri rele, disketa, carti de telefonus, cablu. Daca e vre-unul nemultumit sau eu nemultumit de vreunul nu stiu unde vom posta ca sa nu fim off topic. Mai am o gramada de obiecte, daca vreti ma puteti contacta in continuare.
Un domn din oras a rezervat odata potentiometre si a tot amanat pana nu i le-am mai dat ca mi le-au cerut altii. Userul semnalnecu s-o suparat tare ca i-am zis ca un cunoscut de al meu doar din vedere are un laptop pentium 1. Si cum ziceam s-a suparat semnalnec ca nu i l-am cumparat sa-l revand lui, desi eu i-am zis ca nu fac intermedieri
_________________ Vand Transformatoare, bobine, condensatori, intrerupatoare, becuri, LED-uri, rezistente, potentiometre, dulii, motoare electrice de c.c. si c.a., modemuri, routere, cabluri, componente PC 3 tastaturi si 3 placi de retea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ExtremeEdition
|
Scris: Mie Ian 30, 2013 5:11 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Domiciliu: brasov
|
|
Putem recomanda si produse pt vanzare aici??
_________________ Vand Transformatoare, bobine, condensatori, intrerupatoare, becuri, LED-uri, rezistente, potentiometre, dulii, motoare electrice de c.c. si c.a., modemuri, routere, cabluri, componente PC 3 tastaturi si 3 placi de retea
|
|
| Sus |
|
 |
|
H Robert
|
Scris: Mie Ian 30, 2013 5:20 pm |
|
 |
| ElForum staff |
 |
Membru din: Vin Dec 03, 2010 7:01 pm Mesaje: 823 Localitate: Timisoara
Domiciliu: Timisoara
|
|
Nu! Nu cred ca ai nevoie de traducere la titlul acestui topic.
_________________ Nikola Tesla (1856-1943) "Pacea nu poate veni decât ca o consecinţă a iluminării umanităţii."
|
|
| Sus |
|
 |
|
albasete
|
Scris: Mie Ian 30, 2013 5:21 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Domiciliu: ploiesti
|
|
Nu cred, exista sectiunea bazar.
|
|
| Sus |
|
 |
|
hippogy
|
Scris: Mie Ian 30, 2013 9:00 pm |
|
 |
| Nou venit |
 |
Membru din: Mar Ian 13, 2009 10:47 pm Mesaje: 0 Localitate: Gheorgheni
Domiciliu: acasa
|
multumesc lui RoadRunner941 pentru promptitudine,recomand 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|