Forumul electronistilor

Forum de Electronica. Comunitatea electronistilor, radioamatorilor si hobby-stilor din Romania.
 REGULAMENT FORUM •  Înregistrare •  Autentificare 
Acum este Mie Apr 23, 2014 11:07 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect
 [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 2:22 pm 
Conectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Feb 18, 2011 10:39 pm
Mesaje: 751
Localitate: Jilava
Domiciliu: Jilava Jud Ilfov
Salutare la toti colegii elforum,intampin urmatoare problema,deci configuratia calculatorului este

Placa de baza : asrock k8nf6g-vsta
Procesor :amd 3000+ 1.8ghz
hdd 120 gb sata
video pci-e 8800gt 512mb/64
ram 1 gb ddr 1

Sunet,video si reteaua onboard nu sunt functionale,si am incercat a instala placa de retea separat pe pci,dar fara nici un rezultat nu ma lasa sa o instalez imi apare in device manager pci device cu semnul intrebarii,am 2 placi de retea dintre care una are si cd cu driver,dar tot degeaba nu o primeste,am facut update la ultimul bios degeaba,am schimbat windowsul de la sp1 -sp3 tot degeaba ,care are putea fi rezolvarea atasez niste poze :

Imagine

Imagine

Am uitat sa spun am incercat si cu Hirens's boot cd sa instalez driverul ,dar dupa ce am dat install all hardware nu mai aparea deloc pci device,dar nici reteaua nu aparea !

_
Imagine


Sus
 Profil  
 
Publicitate
 Subiectul mesajului: Nu pot instala placa de retea pci !
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 2:22 pm 
Avatar Robotel
43 mesaje
Sus
 Profil Trimiteţi mesaj privat E-mail  
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 2:39 pm 
Neconectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Joi Iul 17, 2008 12:54 pm
Mesaje: 412
Domiciliu: Arges
Ce fel de placa de retea, vrei sa instalezi ?
Ai incercat sa schimbi slot-ul ?

_
Daca scoti fumul din tranzistoare, radioul se strica !


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 3:18 pm 
Neconectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Mar Apr 10, 2012 3:06 pm
Mesaje: 138
Localitate: IASI
Domiciliu: iasi
incearca driverul lan de pe site-ul asrock :
http://www.asrock.com/MB/overview.asp?c ... M-GS3%20FX

Iti trimit o poza cu locul unde sa dai click.Pe urma dezarhivezi si instalezi:



daca nu te descurci asa, dai click dreapta pe PCI device, update driver si mergi la locul unde ai dezarhivat driverul LAN.Ai acolo un folder winxp si intri in el ,dai click pe ok si ar trebui sa mearga.

P.S. din ce am vazut pe site placa de retea este realteck RTL 8201/CL


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 6:10 pm 
Conectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Feb 18, 2011 10:39 pm
Mesaje: 751
Localitate: Jilava
Domiciliu: Jilava Jud Ilfov
Nu imi merge lan onboard,o placa de retea normala am schimbat si slotul nu am decat 2 sloturi pci ,dar tot degeaba ,am incercat si cu driverul acela dar lan onboard nu merge,nici sunet nici video ..!


Nu merge nici cu click dreapta,imi zice ca nu a gasit driverul si am specificat unde este driverul dar ma pune ca in poza sa ma conectez la internet ...!

_
Imagine


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 6:13 pm 
Neconectat
Utilizator

Membru din: Joi Feb 02, 2012 6:32 pm
Mesaje: 107
Domiciliu: Barlad
Colegu' a gresit placa de baza :da , a pus un link gresit,de asta ai nevoie( dar vad ca nu are Lan):
http://www.asrock.com/mb/download.asp?M ... -VSTA&o=XP


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 6:23 pm 
Neconectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Joi Feb 26, 2009 7:44 pm
Mesaje: 355
Localitate: Rosiori de Vede
Domiciliu: Rosiori de Vede
chipset-ul placii l-ati pus ?
sau
bifati fara conectare la net si dati next
va duce in lista de dispozitive alegeti dispozitiv lan apoi
apasati butonul brous si selectati fisierul unde se afla driveru placii noi
ceva cu .INF
incercati everest sau aida64 daca aveti la indemana
cu ele se poate vedea ce dispozitiv este acela


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Dum Feb 17, 2013 7:30 pm 
Conectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Feb 18, 2011 10:39 pm
Mesaje: 751
Localitate: Jilava
Domiciliu: Jilava Jud Ilfov
ronyku scrie:
chipset-ul placii l-ati pus ?
sau
bifati fara conectare la net si dati next
va duce in lista de dispozitive alegeti dispozitiv lan apoi
apasati butonul brous si selectati fisierul unde se afla driveru placii noi
ceva cu .INF
incercati everest sau aida64 daca aveti la indemana
cu ele se poate vedea ce dispozitiv este acela


am incercat si asa tot nu vrea acum numai vede deloc dispozitive pe PCI tind sa cred ca este defect hardware......

_
Imagine


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Lun Feb 18, 2013 11:13 pm 
Conectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Feb 18, 2011 10:39 pm
Mesaje: 751
Localitate: Jilava
Domiciliu: Jilava Jud Ilfov
Nu stie nimeni un raspuns clar ,ce sa fac arunc placa de baza sau .... ? :nas:

_
Imagine


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Lun Feb 18, 2013 11:28 pm 
Conectat
Utilizator

Membru din: Vin Oct 09, 2009 7:40 pm
Mesaje: 143
Localitate: Bucuresti
Domiciliu: Bucuresti
Incearca sa instalezi altceva pe slotul PCI (orice.. placa ...sunet , modem,orice, dar ceva bun....) pentru a te convinge ca sloturile PCI sunt bune..
instaleaza placa de retea pe alt PC sa te convingi ca este buna..

cea mai simpla diagnoza posibila.....
succesuri....

_
Repar orice fel de aparatura electronica (audio,video,tv,CD,DVD,monitoare,pc-uri,cartele de aer conditionat,fax,tel. fixe si wireless,UPS-uri,surse in comutatie,servomecanisme,devirusari cu recuperarea datelor,clonari HDD si multe altele...), daca pot procura componentele defecte la preturi decente... mail: scpy2002@yahoo.com


Sus
 Profil  
 
MesajScris: Lun Feb 18, 2013 11:33 pm 
Conectat
Utilizator
Avatar utilizator

Membru din: Vin Feb 18, 2011 10:39 pm
Mesaje: 751
Localitate: Jilava
Domiciliu: Jilava Jud Ilfov
Gogured scrie:
Incearca sa instalezi altceva pe slotul PCI (orice.. placa ...sunet , modem,orice, dar ceva bun....) pentru a te convinge ca sloturile PCI sunt bune..
instaleaza placa de retea pe alt PC sa te convingi ca este buna..

cea mai simpla diagnoza posibila.....
succesuri....



Acum nici macar numai recunoaste altceva,am incercat cu o placa de sunet ....de inseamna ca placa de baza este dusa ...

_
Imagine


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect
 [ 43 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Majestic-12 [Bot] şi 3 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Mergi la:  
?epelu?












.
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
[ Time : 0.154s | 15 Queries | GZIP : On ]