Membru din: Mar Noi 04, 2003 8:54 pm Mesaje: 343 Localitate: Drobeta Turnu Severin
hopaaa se incinta ca draq !!!! adica pe la vreo 48 grade :shock: si inca nu sta decat de vreo 15-20min ! :cry:
eu inainte aveam o sursa de 40w iar acu l-am pus pe sursa de la PC ! din mers ..... poate nu apuc sa termin postu asta ! :lol:
PS: traful nu are decat un secundar de 10 spire asa experimental si am 2xBUZ12 atat ! iar astia se incalzesc putin.....
care sa fie cauza ??? sa pun toti tranzistorii ? :?
EDITAT : ce sa mai incepu sa miroase a ars :cry: ce sa ii fac ?
Feritele sunt de mai multe feluri si e normal ca unele sa nu mearga de exemplu cele folosite la bobinele de deparazitare nu sunt adecvate ca miez pentru transformatoare :cry:
Eu am facut mai demult una pe miezul de la un traf de linii (traf de inalte)
si am mers :lol: dar habar nu am cu ce randament...
din alea gasesti cu sacul pe la atelierele de reparatii :lol:
Membru din: Mar Noi 04, 2003 8:54 pm Mesaje: 343 Localitate: Drobeta Turnu Severin
am terminat convertorul :shock: woow nu credeam ca o sa il fac :lol: bine...inca nu e gata ,doar ca e pe masa si merge treaba e ca mai caut un traf de sursa de PC sa ii maresc puterea !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: gica70, MSNbot Media şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum