recent incercam sa descopar un scurt la masina de spalat. Insa nu am fost atent si cu multimetrul dat pe continuitate l-am bagat in priza. de atunci nu imi mai masoara nimic, imi arata doar cand este pe continuitate( de fapt suna buzzer). Am verificat siguranta de 20A dar nu este arsa. Ce se putea duce?
daca nu mai masoara nici pe celelalte domenii cel mai probabil e dus integratul.siguranta de 20 A este pentru domeniul de amperi nu pentru buzzer sau alte domenii. asa am rmas eu fara un aparat de masura dat vecinului (noroc ca al meu costa 20 lei ).
daca nu mai masoara nici pe celelalte domenii cel mai probabil e dus integratul.siguranta de 20 A este pentru domeniul de amperi nu pentru buzzer sau alte domenii. asa am rmas eu fara un aparat de masura dat vecinului (noroc ca al meu costa 20 lei ).
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum