Domiciliu: braila
buna ,parerea mea este sa te duci la un magazin care vinde asa masinute ,cu citeva date daspre masinuta ,eventual poze,si sa poti face o comanda la importator.nu stiu daca iesi mai ieftin dar de construit nu cred ca se complica cineva.bafta
am gasit telecomanda, tot de la o masinuta asemanatoare, dar emite de 27mhz, oare sa mearga? dar trebuie sa o cumpar inainte, nu o pot proba, e in alt oras
Membru din: Mar Noi 04, 2008 12:36 am Mesaje: 1048 Localitate: Arad
Domiciliu: Arad
eu as vedea daca pot inlocui atat TX-ul cat si RX-ul cu ceva module ce se gasesc pe piata (chiar si la alte frecvente) dar fiind vorba de un copil atat de mic trebuie prevazute situatii de a nu pierde controlul (bruiaj, baterii, tx defect, etc) fiind vorba de modificari mai neavizate
_________________ Navighez de pe Clicknet şi sunt mândru de câtă răbdare pot să am...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum