astept lamuriri ... aaaa da ai pus protectie si drive cu IR 2111 uraaaa daaa altceva ?
Altminteri felicitari dar cateva nelamuriri :
1- ce clasa environment suporta sursa conform EN60730-1 ? 2- e compliant EN 55022/55024 sau EN 55013/55020 ? 3- cu creepage-ul de pe PCB crezi tu ca ai cu PCB-ul din poza Basic sau Reinforced insulation la ce polution degree ? 4- transformatorul are certificat VDE /TUV daca nu la ce profil te test l-ai verificat (cicluri umiditate /frig la ce tensiune de rigiditate electrica )? 5- in ce conditzii ai facut standard ai facut testul de heating 60065 sau 60950 ? 6- ai aplicat pentru vre-un certificat la vre-un CB acredited third party ?
Altminteri felicitari pentru grija cu care ai edita schema e deosebit de aspectuoasa si aerisita , nu toata lumea chinuie Protelul pana ii iese asa ceva (majoritatea prefera sa folosesca net constraint ceea ce nu produce impactul grafic pe care il ai tu daaaaa e mai folositor in munca si mai ISO compliant )
astept lamuriri ... aaaa da ai pus protectie si drive cu IR 2111 uraaaa daaa altceva ?
Altminteri felicitari dar cateva nelamuriri :
1- ce clasa environment suporta sursa conform EN60730-1 ? 2- e compliant EN 55022/55024 sau EN 55013/55020 ? 3- cu creepage-ul de pe PCB crezi tu ca ai cu PCB-ul din poza Basic sau Reinforced insulation la ce polution degree ? 4- transformatorul are certificat VDE /TUV daca nu la ce profil te test l-ai verificat (cicluri umiditate /frig la ce tensiune de rigiditate electrica )? 5- in ce conditzii ai facut standard ai facut testul de heating 60065 sau 60950 ? 6- ai aplicat pentru vre-un certificat la vre-un CB acredited third party ?
Altminteri felicitari pentru grija cu care ai edita schema e deosebit de aspectuoasa si aerisita , nu toata lumea chinuie Protelul pana ii iese asa ceva (majoritatea prefera sa folosesca net constraint ceea ce nu produce impactul grafic pe care il ai tu daaaaa e mai folositor in munca si mai ISO compliant )
Te referi la 1. EN 60730-1:2001+A2:2008 2. BS EN 60730-1:1995 3. EN60730-1:2000 / IEC 60730-1:1999 sau la care dintre specificatiile mentionate ? In alta ordine de idei degeaba vorbesti despre specificatii ( unde nu ai nici o sansa cu mine !) deoarece aici se vorbeste despre un pcb diy care nu are nevoie de nici o acreditare ! Si conform specificatiilor CE (aici te las pe tine sa le gasesti si sa le postezi ) noi facem ceva care nu e o sursa inca : e doar un pcb ! Prin urmare si asa deci , cum zicea bunica mea : praseste randul celalalt de porumb ca aici suntem noi , Mitica !
Later edit :
Am revenit pentru ca sigur nu stie nimic stimabilul dar in Romania sunt in vigoare 3 directive Europene respectiv : 1. Electromagnetic Compatibility--Immunity 2004/108/EC 2. Electromagnetic Compatibility--Emissions 2004/108/EC 3. Product Safety--Low Voltage Directive 2006/95/EC ---> restul ca de exemplu : VDE /TUV nu sunt valabile in Europa ele fiind inlocuite de directivele EC ! Multumit stimabile ?
Ultima oară modificat de danzup pe Joi Sep 03, 2009 3:14 pm, modificat 1 dată în total.
Membru din: Joi Feb 22, 2007 2:03 pm Mesaje: 328 Localitate: bucharest
Eu ma gandeam ca sursa sa ofere o iesire de 12V DC separata de restu ca sa putem alimenta direct Controlerul de volum si selectroul. insa ma gandesc ca aia trebe sa fie separata pentru ca daca uni doresc sa poata decupla prin relee partea principala a sursei cand se doreste trecerea amplif in stand by. Este doar o parere !!
Membru din: Vin Noi 28, 2003 11:34 am Mesaje: 791 Localitate: Bucuresti
Domiciliu: Bucuresti
nana scrie:
Eu ma gandeam ca sursa sa ofere o iesire de 12V DC separata de restu ca sa putem alimenta direct Controlerul de volum si selectroul. insa ma gandesc ca aia trebe sa fie separata pentru ca daca uni doresc sa poata decupla prin relee partea principala a sursei cand se doreste trecerea amplif in stand by. Este doar o parere !!
nana,
Parerea ta deja este realitate. ;-)
Sursa va fi flexibila oferind atat +/-50V cat si +/-15V (sau orice alta tensiune de la +/-3V la +/-18V) cu doua regulatoare ajustabile LT1086. De asemenea, cu un singur jumper se va putea trece de la +/-15V la doua tensiuni complet separate in gama 3-15V. Pe langa asta vom oferi si documentatia si modificarile pentru a obtine +300V pentru anodica cat si doua filamente de 6,3V la amperaj mare 10-15A, sau stabilizat 2 x 6,3V la 1,5A.
Membru din: Joi Feb 22, 2007 2:03 pm Mesaje: 328 Localitate: bucharest
Perfect atunci scapam si de cosmarul traf imense pentru lampi, pe viitor sigur imi fac si eu unu pe lampi (ma bagat in boala amplif lui danzup) dar mai intai sa mai capat niste experientza, asa ca ma mai joc putin cu solidstateul .
Membru din: Vin Noi 28, 2003 11:34 am Mesaje: 791 Localitate: Bucuresti
Domiciliu: Bucuresti
attic scrie:
tvicol scrie:
ok si cand incepem sa cotizam? ma intereseaza in mod deosebit si un group buy pentru componente
Imi pare extrem de rau ca l-am ratat pe ala cu controlerul de volum
Pe data de 14 Septembrie vom sti numarul total de PCB-uri si vom lansa cererea de oferta la producator. Pana atunci noi testam din nou sursa in noua ei varianta. Dupa ce obtinem cotatia de pret/pcb va anuntam contul in care sa faceti transferul bancar. In timp ce se colecteaza banii, eu deja platesc factura proforma si dam in executie cablajele. Executia lor va dura aproximativ 2 saptamani. Deci undeva spre sfarsitul lui Septembrie/inceputul lui Octombrie incep sa livrez cablajele catre voi.
Tibi
Ps. va fi si un nou group-buy pentru controller-ul de volum. Probabil ca-l vom lansa pe diyaudio, dar montajul va fi cu toate smd-urile gata montate si va fi un produs comercial.
Membru din: Sâm Iun 19, 2004 11:42 am Mesaje: 109 Localitate: Suceava
Pe data de 14 Septembrie vom sti numarul total de PCB-uri si vom lansa cererea de oferta la producator. Pana atunci noi testam din nou sursa in noua ei varianta. Dupa ce obtinem cotatia de pret/pcb va anuntam contul in care sa faceti transferul bancar. In timp ce se colecteaza banii, eu deja platesc factura proforma si dam in executie cablajele. Executia lor va dura aproximativ 2 saptamani. Deci undeva spre sfarsitul lui Septembrie/inceputul lui Octombrie incep sa livrez cablajele catre voi.
Tibi
Ps. va fi si un nou group-buy pentru controller-ul de volum. Probabil ca-l vom lansa pe diyaudio, dar montajul va fi cu toate smd-urile gata montate si va fi un produs comercial.[/quote] E foarte bine numai sa anunti si pe forum cand intra la vanzare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum