|
Reguli forum
Cei care cer coduri pentru casetofoane auto trebuie sa o faca in locul dedicat.Daca o cerere nu respecta aceasta regula, va fi stearsa.
| Autor |
Mesaj |
|
treime
|
Scris: Joi Aug 09, 2012 10:41 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Domiciliu: Iasi
|
|
Salut, poate sa-mi spuna cineva daca merge alt fel de traf in loc de HR7984 sau daca se mai gaseste astfel de traf.multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
Reclama
|
|
Membru din: Totdeauna Mesaje: Multe Locatie: Reclama Domiciliu: Pe forum
|
|
Mai jos sunt niste linkuri sponzorizate de la Google.
|
|
|
Toni Marginean
|
Scris: Joi Aug 09, 2012 10:50 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Membru din: Mar Sep 08, 2009 5:20 pm Mesaje: 2907 Localitate: Cluj-Napoca
Domiciliu: Cluj-N. Malinului 27
|
|
Cu aceeasi configuratie si aproximativ la fel sunt 14 tipuri de trafo linii. HR7984 il am eu. Detalii pe MP.
|
|
| Sus |
|
 |
|
treime
|
Scris: Vin Sep 14, 2012 11:36 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
|
|
Revin la acest tv cu o problema :acest tv a avut schimbat traful de linii cu altul decat cel original cu cateva modificari(HR7474) care acum sa defectat ,dupa schema si din alte surse am vazut ca merge pus HR 7984 pe care l-am montat, problema ca acest traf scoate pe secundare tensiuni foarte mari in loc de 12v imi scoate 40v, si in loc de 26v vreo 60v . Mentionez ca tensiunea de alimentare e de 112v. Poate ma ajutati cu cateva idei, , poate aveti codul trafului original sau sa mearga alt tip de traf ?. Pe placa este notat urmatorul cod:0703-A20028-02 ,are procesor CTV322S,jungla TDA8362, cadre TDA3653.Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
treime
|
Scris: Sâm Sep 15, 2012 3:05 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
|
|
Nu ma-ti inteles domnule ,,sauronrica " HR7474 nu este originalul pe acest sasiu, a fost pus de altcineva cu modificari ,nu merge nici din punct de vedere mecanic, nu se potrivesc pinii in gaurile de pe cablaj, originalul pare sa fi fost 154-165D din care rezulta ca echivalentul este HR7984 pe care l-am cumparat nou , l-am montat ,se potriveste mecanic dar in loc de tensiunile normale imi scoate dublu si chiar mai mult, mia ars integratul pe cadre, cred ca si jungla. doar daca este defect din constructia trafului, nu stiu ce sa cred.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Toni Marginean
|
Scris: Sâm Sep 15, 2012 3:59 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Membru din: Mar Sep 08, 2009 5:20 pm Mesaje: 2907 Localitate: Cluj-Napoca
Domiciliu: Cluj-N. Malinului 27
|
treime scrie: Nu ma-ti inteles domnule ,,sauronrica " HR7474 nu este originalul pe acest sasiu, a fost pus de altcineva cu modificari ,nu merge nici din punct de vedere mecanic, nu se potrivesc pinii in gaurile de pe cablaj, originalul pare sa fi fost 154-165D din care rezulta ca echivalentul este HR7984 pe care l-am cumparat nou , l-am montat ,se potriveste mecanic dar in loc de tensiunile normale imi scoate dublu si chiar mai mult, mia ars integratul pe cadre, cred ca si jungla. doar daca este defect din constructia trafului, nu stiu ce sa cred. Cine v-a pus sa luati chinezarii? Eu v-am oferit originalul! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
dan cod
|
Scris: Sâm Sep 15, 2012 4:00 pm |
|
 |
| ElForum staff |
 |
Membru din: Lun Noi 01, 2010 7:09 pm Mesaje: 12118 Localitate: Oradea
Domiciliu: Oradea
|
|
Din pacate in ultimul timp trafurile china lasa de dorit.Am gasit multe la care nici cirespondenta pinilor nu-i ok.De aceea un tester ajuta mult.Poti masura ce impulsuri ai pe pini.Vorbesc de testerul de HR.
_________________ Dan
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
Nu Fura, Statul(Guvernul,Parlamentul etc.) nu acepta Concurenta!
|
|
| Sus |
|
 |
|
treime
|
Scris: Sâm Sep 15, 2012 6:38 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
|
|
Din pacate nu am un astfel de tester,am cumparat 2 asemenea trafuri de la doua magazine diferite si cu amandoua am patit acelasi lucru, bineinteles ca amandoua chinezesti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
GYON
|
Scris: Sâm Sep 15, 2012 8:06 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Domiciliu: Salcia-City
|
|
Putin probabil (dar nu imposibil) sa fie defecte amindoua trafurile!Daca TV-ul a functionat cu alt tip de transformator decit cel original atunci este posibil ca si condensatorul de recuperare sa fie inlocuit cu altul cu o capacitate mai mica si de aceea tensiunile recuperate sa fie marite!!Incercati sa montati un condensator de recuperare de 10nF SI VEDETI CE SE INTIMPLA!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
treime
|
Scris: Sâm Sep 15, 2012 9:50 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
|
|
am incercat si varianta asta dar fara rezultat, multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
sauronrica
|
Scris: Dum Sep 16, 2012 2:48 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
Membru din: Sâm Aug 07, 2010 8:42 am Mesaje: 209 Localitate: bucuresti
Domiciliu: bucuresti
|
|
incercati cu un transformator vechi de goldstar, eu asa procedez inainte sa cumpar un traf nou , il pun cu fire cit mai scurte dar doar sa testez ..tensiunile ..etc ...si apoi daca totul este ok atunci iau traf nou.. traful nou verificati l macar cu ohmetrul sa vedeti daca corespunde cu schema interna ..
|
|
| Sus |
|
 |
|
treime
|
Scris: Dum Sep 23, 2012 10:31 pm |
|
 |
| Utilizator |
 |
|
|
Revin la acest tv cu o alta problema,dupa ce i-am pus HR7984 dupa cum v-am spus mi-a dublat tensiunile de 12v si 25 fapt care adus la arderea junglei Tda8362B 3Y,ca urmare i-am adaptat un alt traf de linii, i-am pus o alta jungla de pe o placa de samsung TDA8362 3Y in schimb acum nu am culoare pe majoritatea programelor iar pe cateva am culoare dar este neclara. Tensiunile sun bune, am schimbat si Tda 4665, TDA 8395, condesatori filtraj, quartzul mai ramane jungla cu semnul intrebarii. Pe av are culoare dar tot "manjita" .Ce parere aveti, ar putea fi jungla defecta.Am pus mai jos doua imagini cu tv.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
|
|
| Sus |
|
 |
|
dan cod
|
Scris: Lun Sep 24, 2012 8:14 am |
|
 |
| ElForum staff |
 |
|
|
Focalizarea si screenul sunt reglate ok?Pune pinul 32 de la jungla la masa.
_________________ Dan
|
|
| Sus |
|
 |
|
treime
|
Scris: Lun Sep 24, 2012 9:01 am |
|
 |
| Utilizator |
 |
|
|
focalizarea si screenul sunt reglate ,am pus 32 la masa si vede numai alb negru pe toate programele inclusiv av.
|
|
| Sus |
|
 |
|
dan cod
|
Scris: Lun Sep 24, 2012 9:22 am |
|
 |
| ElForum staff |
 |
|
|
Pe A/N este clara imaginea?fara umbre sau alte cele?
_________________ Dan
|
|
| Sus |
|
 |