Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer


Vizitator paradise660

Postări Recomandate

nu o sa gasiti niciodata , un difuzor de 1200w max , la un pret de 200 de lei .

2 la mana nu incercati sa luati subwoofere de la useri (ocmai oleics etc. ) fara sa scrie seria sau modelul aparatului ,sunt multi care vor sa traga in teapa cu banu .

 

si in plus este pasiv , la suburile pasive trebuie sa mai cumparati un amplificator de minim 150 lei la mana a doua , asa ca mai bine va cumparat un subwoofer de acest gen http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/subwoofer-auto/subwoofer-auto-activ-blaupunkt-gtb-8a-150w-a116261516care este mai acceptabil ca pret si calitate 

Editat de Chiriac Dragos
Link spre comentariu
Vizitator paradise660

Multumesc de raspuns eu nu doresc chiar 1000w ci vreo 300 dar bass frumos amplificator fac eu cu 7294 va rog sa recomandati un dif. sau chiar cu cutie pana in 200 ron daca se poate.

Link spre comentariu

Ce amplificator de 300W iti faci cu 7294?

 

Cu 7294 poti sa obtii 40W curati sau la limita, cu radiator infinit (a se citi iiimeeens) in jur de 60W. 

In punte obtii 120W max dar numai pe 8Ω sau mai sus. Cu trei in paralel te apropiii de 200W iar peste 3 in paralel nu se mai merita din diverse motive...

 

Pt sub de 300W iti trebuie o clasa A-B cu 3-4 perechi de tranzistori sau o clasa D.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Vizitator paradise660

Nu e o problema nu doresc sa il folosesc in masina.Mai doresc ceva pareri despre sub.Eu ma gandesc sa il intreb pe vanzator de unde il are, unde l-a folosit, de ce este vopsit.

Link spre comentariu
Vizitator LaurentiuDJ

Afla macar ceva detalii despre dif. ce diametru are de cati ani il are. La cum arata nu prea as da 200 de lei pe el, iar cutia nici nu o pun in calcul e un woofer pe care il vei tine sub pat probabil si nu la vedere.

Link spre comentariu

Temina cu prostiile alea.

Incetati sa mai recomandati astfel de produse jenante.

 

 

paradise660

Ce anume doresti de la un astfel de subwoofer?

Ce buget detii in momentul de fata?

Care este destinatia viitorului echipament?

Dispui de o amplificare corespunzatoare pentru el?

Link spre comentariu
Vizitator paradise660

La prima intrebare voi raspunde ca doresc un bass puternic infundat si nustiu ... placut.Detin un sistem de comert pe care il folosesc la pc genius sw hf 4000 se aude deplorabil... parerea mea.Viitorul echipament va fi folosit home-cinema si muzica dubstep/electronica/tehnoNu dispun de o amplificare dar am experienta (cred eu) necesara pt a realiza un amplificator decent+ (10 ani amator ma atrage electronica sunt si pe profil .Doresc si o schema daca doriti sa fie n jur de 300w oricum nu il voi duce la maxim nu iubesc distorsiunile.In legatura cu subwooferul am inteles ca totusi voi plati o suma substantiala la transport... asa ca am cautat in apropierea jud. Tulcea...Am gasithttp://olx.ro/oferta/subwoofer-ID1E3XZ.html#c00cc63e2e cat de cat apropiat... si un pret parerea mea ok, din pacate nu e acel kogalniceanu din tulcea ... e nasol pt mine.

Editat de paradise660
Link spre comentariu

Avand in vedere cerintele tale pe de o parte si pe de alta pretul pe care esti dispus sa il platesti pentru a le satisface,...imi pare rau sa iti spun dar ele nu se potrivesc nici macar putin.

 

1) basul infundat (asa cum il denumesti tu), inseamna ca vrei sa aiba delay. Este exact ce gasesti la boxele auto.

2) Faptul ca tu vrei sa folosesti un bas auto in casa, si mai ales....la acel tip de muzica, nu te avantajeaza cu nimic. Pentru ca nu vei simti altceva decat urechi infundate si dureri de cap.

3)

[...]

Nu dispun de o amplificare dar am experienta (cred eu) necesara pt a realiza un amplificator decent+ (10 ani amator ma atrage electronica sunt si pe profil .[...]

Aici am din nou suspiciuni vis-a-vis de faptul ca stii despre ce vorbesti. Tind sa cred ca habar nu ai despre ce vorbesti. Si iti spun si de ce: pentru ca o incinta cu un difuzor in ea si un amplificator, nu inseamna ca ve4i avea bas "cat casa".

Ar fi trebuit sa stii ca reproducerea frecventelor joase presupune automat un control al lor. Adica o filtrare activa corespunzatoare,...o verificare a amplitudinii semnalului de intrare,...un calcul adecvat al incintei conform specificatiilor difuzorului.

 

4) Bugetul inca nu l-ai enuntat,...dar judecand dupa "ofertele" pe care tu le-ai cautat pe acel site, imi da de inteles ca esti foarte stramtorat.

 

 

Am o intrebare pentru tine: stii ca tipul asta de aici , trebuie sa faca si el profit? Daca da, iti poti da seama care a fost pretul de "constructie" al acelui bas? :rade:

Apoi imagineaza-ti calitatea componentelor folosite. Dupa care ce zici: se mai merita sa il cumperi? :limb:

Link spre comentariu
Vizitator paradise660

Atunci spune tu un inceput pt un gen de sistem care l-ai construi pt tine si de unde ai lua componentele mie mi se pare ca piata audio in romania este scumpa .Alege tu ce trb pt un 2.1 aprox 1000 w cu pret sa zicem de aprox 1000 ron( desi eu as da mai putin)

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări