Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FUS25


Vizitator buiaka

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • 2 luni mai târziu...

Salut am cateva intrebari pentru veterani , initial am cautat un FNGJ 32 dar nu se gaseste sub 3000e fiind in bransa fier vechi a intrat un fus 25 si o freza cugir mare nu ii stiu modelul dar postez poze maine. FUS25 vreau sa il transform in CNC sau DRO , acum DRO sa pui reglete nu se pune problema intrebarea mea de baza este sa pui suruburi cu bile pe x , dar pe y si z stie cineva . Nu am apucat inca sa ma uit exact dar cred ca sigur este pe rac pinion . Apropo freza cugir are cam 3 tone si se da cu 2,5 lei kg este data cu vasilina pe ghidaje si a sta in conservare 20 de ani.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Rog insistent pe toti utilizatorii sa faca o cautare a temei pe forum, inainte de a deschide un nou subiect. Informarea pe internet si/sau pe acest forum, este obligatorie pentru a respecta aceasta comunitate. In lipsa ei, sau cu o informare foarte superficiala, riscati sa provocati animozitati si discutii neprincipiale. Am unit topicul nou creat cu unul mai vechi avand aceeasi tema. In plus, daca initiatorul @buiaka ar fi facut un minimum efort de cautare pe forum, ar mai fi gasit si o legatura atasata de colegul radu cnc aici: http://www.elforum.info/topic/48255-freza-fu25fus25/?do=findComment&comment=513688, precum si una aici: http://www.elforum.info/topic/37223-documentatie/page-8?do=findComment&comment=801942 sau alta aici: http://www.elforum.info/topic/37223-documentatie/page-5?do=findComment&comment=545492 In mod sigur se mai gaseste o legatura si pe topicul lui radu cnc "Atelierul lui RADU", dar nu m-am mai obosit sa o caut, pentru ca sunt destule cele exemplificate mai sus.

 

Sper sa nu mai apara si alte topicuri oridecate ori cineva doreste sa acceseze aceasta documentatie, deoarece voi fi chiar mai dur si voi sterge fara nici un preaviz acele topicuri.

Link spre comentariu

Hai sa lasam chestiile penibile la oparte. Atunci cand ne intereseaza un subiect, facem tot ceea ce putem pentru a obtine documentatia dorita. Nu cred ca este forte greu pentru nimeni sa faca combinatii de chei lingvistice. Si eu am intampinat la cautare probleme de acest gen, dar am gasit totusi cateva surse de documentare in cel mult 20 de minute.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări