Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am o problema cu aerul conditionat, picura


Vizitator feli

Postări Recomandate

ma poate ajuta cineva cu un sfat mai ales ca acum s-a racorit afara si singura sursa de caldura este aerul conditionat?deci: la unitatea externa condesul nu se scurge pe acel tub de evacuare ci undeva de dedesubtul carcasei...se prelinge undeva pe la mijloc...poate fi o cauza faptul ca este umiditate f mare in apartament ( am zugravit si ieri si azi) ?scuzati limbajul neprofesional...astept totusi un sfat!si daca are cineva vreo idee ce se intampla il mai pot folosi pana chem un profesionist?

Link spre comentariu

In mod normal ar trebui sa fie si acel furtun montat dar, pentru ca este in exterior, se lasa fara. La unele modele am vazut in gaura aceea posibilitatea montarii unui stut din plastic aflat in chit.Si inca un lucru; se vede cat de util este acest ELFORUM, ce-ar fi "patit" bietul om? (inafara ca ar fi ras copios acel mester, si pe buna dreptate, pentru ca in Cartea Tehnica a AC-ului sigur se scrie despre regimurile de functionare). Asa, ori cine poate :ras: si patitul ramane si cu banii in buzunar!

Link spre comentariu
Vizitator feli

e, avand in vedere ca sunt de gen feminin acum iertati si voi ignoranta!intr-adevar forumul e super, pe mine uite ca m-a scutit sa chem un mester care daca era smecher ma chelea de bani!salutari tuturor ce mi-au raspuns! :aplauze

Link spre comentariu

[quote name="petreelectronic"(...) Ori la incalzire nu mai face condens dar face unitatea de exterior care este calda in aerul rece de afara.

Daca era calda fata de aerul de afara nu facea condens; face condens pt ca in regim de pompa de caldura evaporarea se face in condensator (unitatea externa), aceasta racindu-se foarte mult; aerul ce intra in contact cu suprafata rece ajunge la punctul de roua.

Daca aparatul il folosesti intr-o zona foarte rece si umeda in acelasi timp, tot acest condens ingheata si incet-incet ingheata tot "radiatorul" extern.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări