Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme masina de spalat Miele


Postări Recomandate

Masina de spalat Miele. Porneste programul(indiferent de program) functioneaza 3-4 minute apoi se intrerupe,se sting ledurile,display-ul pentru o fractiune de secunda apoi dupa 4-5 min se reaprind toate. Vreo sugestie ?Banuiesc ca pe placa electronica ar fi problema dar nu stiu in ce zona sa o caut

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Masina de spalat Miele. model,tip?Se intrerupe mereu sau numai la pornire,priza este in regula?Demontati-o ,vedeti ce nu pare in regula ,o alimentati si porniti in diferite pozitii ale programului .Faceti cateva poze.

Link spre comentariu

In cazul aceasta verificati sistemul blocare a hubloului (zavorul electric ),posibil contact intermitent in interior .Cand se sting ledurile verificati prezenta tensiunii pe placa electronica .

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Masina de spalat Miele Gala W 961 are modulul electronic EDPW 200 unde are si presostatul care se pare ca face figuri.Am incercat sa suflu pe acel furtunas dar nu am nici un fel de continuitate intre pinii presostatului. Intrebarea mea este: Gasesc acea componenta sa o cumpar separat , sau pot adapta un presostat normal la acea placa?

Link spre comentariu

Masina de spalat Miele Gala W 961 are modulul electronic EDPW 200 unde are si presostatul care se pare ca face figuri.

Am incercat sa suflu pe acel furtunas dar nu am nici un fel de continuitate intre pinii presostatului. Intrebarea mea este: Gasesc acea componenta sa o cumpar separat , sau pot adapta un presostat normal la acea placa?

Pe ebey .de dar depinde daca se merita .De obicei aceste masini sunt foarte bune .Eu am w 715 ,carcasa emaylata  fara pic de rugina cuva inox .

Citiva clienti cu defecte chiar majore ,placa sau motoare arse au facut cumparaturi de pe site mentionat la inceput .Fara a renunta la masina total.

Ce mai FOARTE BUNE.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Nelutzu_M

Buna ziua! Am o masina de spalat rufe Miele la care a aparut o problema: un nu dintre leduri (rosu care are si specificatia PC) se aprinde intermitent, dar nu stiu in care faza a programului de spalare, pare a fi evacuarea de apa pentru ca nu se mai vede in cuva sau cel putin nu este la nivelul la care sa curga atunci cand se deschide usa. S-a mai intalnit cineva cu asa problema? Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Nelutzu_M

Ce tip de maşină Miele, ce vechime are ? Să înţeleg că ia apă, încălzeşte apa, roteşte tamburul, dar la un moment dat intră în avarie ?

Verificaţi pompa de apă, aţi văzut dacă evacuează normal ?

Model: W 830; 5 kg; 2850 W. iar vechimea nu o stiu exact, am cumparat-o SH in urma cu 4 ani. Am verificat pompa scotand bornele si legand-o pe direct... functioneaza.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări