Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intelligent Quadcopters


georgeleus

Postări Recomandate

Cavit platforma de tracțiune as spune eu ca difera major între una ieftina de jucărie si una mai spre profesional. Una de jucarie are motoare DC iar una mai serioasa are motoare BLDC, mult mai fiabile si mai performante dar si mult mai scumpe si muuuult mai complicat de controlat. Trecerea de la motoare DC la motoateBLDCCavit platforma de tracțiune as spune eu ca difera major între una ieftina de jucărie si una mai spre profesional. Una de jucarie are motoare DC iar una mai serioasa are motoare BLDC, mult mai fiabile si mai performante dar si mult mai scumpe si muuuult mai complicat de controlat. Trecerea de la motoare DC la motoate BLDC inseamna, într-un fel, trecerea de la jucării la hoby.

Link spre comentariu

nu are sens remarca ta. tocmai se concretiza definiția unei Drone. drona ar trebui sa aibă autonomie de minim 3-4ore,sa ia decizii singura, sa respecte un ordin fara intervenții legate de securitatea ei proprie. ori ce spuneai Tu.. cu motoare BLDC sau pe motorina, tot jucarii sunt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări