Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor telecomanda e fly 100 c


Vizitator utzykiller

Postări Recomandate

Vizitator utzykiller
post-69938-139829492288_thumb.jpg.jpg]post-69938-139829492288_thumb.jpg.jpg]salutare cunoscatorilor. Am achizitionat o radiocomanda e fly 100 c sh de la cineva de pe net acum cateva luni si acum ca mi-am strans toate piesele am inceput sa le pun in navomodel insa surpriza radiocomanda imi face figuri si anume la dist mica de 1 metru sa zic servo sta ok daca ma indepartez servoul tremura iar dupa 30 de metri motorasul nu mai ia comanda. radiocomanda are antena de 1 metru receptia fir de 1 metru si degeaba. cineva spune ca ar fi finalul de la emisie care este HT46R23 A751G3843#N poate are idee cineva unde as gasii asa ceva ca se schimba usor. ori daca veti sugestii ceva

post-69938-139829492284_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator elektron

Telecomanda este facuta de mult .... in China . Ca mai toate chinezariile sunt bune numai cind functioneaza . Parerea mea este ca nu mai merita sa cauti integratul ! Oricum trebuie sa ai cont Pay Pal si daca l-ai gasi .Cumpara o telecomanda second hand si da-i drumul la zbor !

Link spre comentariu

HT46R23 este un microcontroler pe 8 biti ,de obicei are si un soft in el :nas: ,degeaba il schimbi daca nu ai si hexul ,fiind o telecomanda in 35sau 40 Mhz ,partea de emisie deobicei are un tranzistor RF de circa 1W.O poza cu interiorul telecomenzii era mai buna.si receptorul poate avea "buba" daca ai putea sa probezi si cu alt receptor ar fi ok,ai grija la quarturi Tx-Rx trebuiesc sa fie de acelasi canal.

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări