Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Perpetuum mobile- Ultima gaselnita


nickrvl

Postări Recomandate

  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

asta ce naiba mai e ca nu mai inteleg nimic...

http://www.magniwork.com/?hop=gripex

:nas:

"A Zero point magnetic power generator is basically a Free Energy Generator. "

 

zero... ăăă... deci "Zero Point Magnetic power generator"

adică ZPM... unde naiba am mai auzit eu acronimul ăsta???

ah, da, în stargate!!!

doar că acolo era vorba de ceva niţel diferit: o micuţă gaură neagră băgată într-o "cutie" de mărimea unei mingi de fotbal american... :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

zero... ăăă... deci "Zero Point Magnetic power generator"

adică ZPM... unde naiba am mai auzit eu acronimul ăsta???

ah, da, în stargate!!!

Deci existaaaa, stiam eu ca e adevarat, daca exista ZPM inseamna ca exista si Daniel O`Neil T`elk etc :rade:

Si cind ma gindesc ca aveam si eu o virsta la care credeam tot.....

Dar tot ingeniosa mi se pare minciunica aia, n-o-si fi trecut de virsta aia? :nas:

Link spre comentariu

PERPETUUM MOBILE ESTE IREALIZABIL.Mai mult, este indiciul clar al faptului ca cel care-l prezuma a trecut prin cei 12 (sa zicem) ani de invatamant precum TGV-ul prin halta.In cadrul acestui forum s-a tot discutat acest lucru, asa ca inainte de a posta toate cretinelile pe forum, cautati mai intai!!!In plus, recomandarea mea ar fi sa va apucati sa invatati!!!Referitor strict la link-ul in discutie, trebuie sa fii ori chior ori sa ai glaucom galopant ca sa nu vezi ca-i facatura!Ca urmare, daca ei nu vor (sau nu pot), propun moderatorului sa stearga de acum orice post cu privire la acest subiect sau sa-l mute la bodega!In rest, sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator stefanlovasz

sa nu fiti chiar asa de neincrezatori.... energia zero point egzista, numai ca din cauza caracteristici(omogen izotrop, nu se poate deocamdata(?) folosi si nici detecta, dar daca putem face o perturbare a oricare dintre ele (anizotrop, neomogen) atunci avem o infinitate de cantitate de energie la dispozitie....si chiar daca pare inposibil dar tot printre magneti, si electromagneti, rezonante trebuie cautat...mai vezi si asta:

 

http://www.youtube.com/watch?v=Hr9U1cP68eU

 

individul asta cand comanda pietrele enorme, pentru construirea castelului sau , la preluare tot timpul trimitea pe soferul transportorului la plimbare o ora...numai ca odata unu dintre soferi a uitat mobilul in masina, si a revenit mai repede, de o ora (numai amintesc, 20, sau 30 de minute..) transportorul a fost descarcat deja! si in zona nici urma de macara de asemenea marime care putea manevra pietre de mare tonaj...vedeti despre ce pietre era vorba in film... si aici totul se pare ca se rezuma pe rezonante, frecvente.....

Link spre comentariu

energia zero point egzista, numai ca din cauza caracteristici(omogen izotrop, nu se poate deocamdata(?) folosi si nici detecta

Aha, marfa! E ca si cum as avea o memorie de 5 catralioane de terabiti, write only (!!!) Ii spun cumparatorului: informatia e acolo, daca ai scris-o, dar nu poti s-o citesti. Sau zic io ca am 10 bulioane de parai in banca, dar nu se vad pe extras si nici nu pot sa cumpar nimic de ei. Aaaaaa ... :nas:O exista, dar daca nu o pot nici folosi, nici detecta, o mai folosesc pe aia conventionala pana una-alta. Si ca veni vorba, care este definitia energiei zero point?
Link spre comentariu

Si ca veni vorba, care este definitia energiei zero point?

Banuiesc ca stii deja, dar o spun pentru cei visatori de pe aici. Aceasta energie se refera la energia minima a unui sistem din mecanica cuantica. Adica este energia starii de baza, neexciatata. Din cauza cuantizarii, energia minima a unui astfel de sistem este mai mare ca zero. De aceea, daca e sa calculam energia totala a vidului cuantic, care este modelat ca un camp cuantic, adica dublu cunatizat(atat in spatiu cat si in amplitudine) atunci e evident ca integarnd un numar infinit de cantitati > 0 va rezulta o integrala divergenta, i.e. energia vidului este infinita. Asta este doar o consecinta matematica a modelului, adica teoria matematica a campului cuantic nu este consistenta, de aici si acele faimoase renormalizari(este oarecum ca si faptul ca o sarcina punctiforma are energie infinita, este oarecum aceelasi tip de singularitate dar clasica) si nu inseamna neaparat ca asa stau lucrurile in realitate. Fluctuatiile energiei vidului si efectele cuantizarii sunt cu totul si cu totul alta problema(e.g. efectul Casimir). Fenomenele la scara larga se pare ca sunt cam diferite de cele la scala mica(planck).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări