Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laborator de electronica de inchiriat


djvas

Postări Recomandate

De ceva timp ma bate gandul sa-mi organizez laboratorul ( BUCURESTI) in asha fel incat sa poata fi inchiriat contra unei sume modice. Scopul nu este sa ma imbogatesc ci sa pun la dispozitie o serie de aparate de masura colegilor care se izbesc de lipsa dotarilor in anumite proiecte. Evident ca o suma de bani trebuie perceputa pentru timpul meu pierdut si nu in ultimul rand pentru investitia in amc-uri. Va rog priviti acest post ca un sondaj si nu ca un anunt comercial deoarece momentan nu vand nici un serviciu. Intrebarile de baza sunt : Ar fi persoane interesate ? , Ce AMC-uri ar trebuie sa gasiti la mine pentru a veni ?  Orice comentarii ( inclusiv negative ) sunt bine venite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca aveti spatiu (atelier sau magazin) este super_am vazut in spania (salamanca)

Fost profesor universitar , hobyst in electronica , a transformat un magazin de confectionat palarii in atelier de electronica ""full open""_acolo am vazut pentru prima data metoda foto-transfer pentru pcb-uri_de doua ori pe saptamina il duceam cu masina acolo pe copilul vecinilor(gazdei unde locuiam)_ era abonament lunar , pretul nu il stiu ??????

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Momentan nu vreau sa pun poze cu laboratorul deoarece luna viitoare intra in reamenajare. Treaba cu inchiriatul e o idee mai veche care nu stiu inca daca se va concretiza sau nu. Am deschis acest topic sa vad si opiniile voastre. Referitor la ce s-a zis mai sus despre scule: Osciloscoape ( nu neaparat state of the art) sunt cateva , multimetre bune sunt ( NU Dt-uri ci HP-uri :)) , statii de lipit , dezlipit , aer cald sunt cateva. Nu am microscop ( camera ) dar e bine de stiut ca se cauta. De asemenea nu am tehnica de lipit specifica Reballing si nici nu voi achizitiona. Intereseul meu este departe de service-ul de calculatoare, telefoane si bunuri de larg consum.  Oricum daca se va concretiza cel mai probabil data va fi decembrie - ianuarie, asha ca pana atunci orice parere este binevenita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări