Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tel S S2+ se închide


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Nu mai deschid alt topic, dar am patit aceeasi chestie cu un S7 Edge cumparat anul asta. Recent s-a inchis si nu a mai vrut sa porneasca, bateria era 100% in dimineata zilei respective. La ora 16 era inchis si nu a vrut sa porneasca decat cu cele doua butoane apasate , dupa care afisa baterie 25%.

Link spre comentariu

cand se schimba bateria la android trebuie sters fisierul "data/system/batterystats.bin"

daca nu poti sterge fisierul, probabil nu ai root pe telefon, si atunci intreaba-te de ce nu ai.

 

in asta consta "resoftarea" in alta ordine de idei, nici un program nu poate sa-ti ruineze bateria in ultimul hal.

ca isi da restart, nu neaparat sa fie de la baterie. in general, ramane senzorul reflectiv blocat, sistemul il asteapta o vreme apoi declara necesitate de reboot. orice lipsa de comunicare pe placa, in tratarea exceptiei este reboot. ai putea citi logurile, dar e destul de complicat fara root. ca idee il ti o vreme conectat pe ADB sa observi tot ce e de observat. din pacate nu toate versiunile de android mai comunica pe ADB cand procesorul e blocat cu asteptarea transmisiei interne..

 

mai poti face o verifiacare a senzorilor, cu programe dedicate sau *#0*#

 

PS: stiu ca tu ai rezolvat problema prin schimbare, dar poate or mai fi alte persoane care mai tin cont de un sfat +/-

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pai pe mine m-ar interesa un sfat, dar unul care sa poata fi inteles.

Telefonul are vreo 5 luni de la cumparare.

Nu rebooteaza, doar se blocheaza. Azi iar s-a blocat, ceasul intepenit si un led rosu aprins. Nu se putea nici stinge. A repornit printr-un hard reset cu cele doua butoane. Dupa repornire bateria afisa 25%, care nu e o valoare la care sa se stinga.

 

O sa incerc sa contactez samsung, pana atunci nu are rost sa incerc sa-l rootez, mai ales ca nici nu stiu cum se face.

Ma interesa daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema. Parerea mea e ca daca modelul ulterior a fost asa de varza ca l-au scos din productie, cred ca nici asta nu era fara bube.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Apreciez sfatul si multumesc pentru el, problema nu am rezolvat-o, am luat alt telefon pe care il folosesc insa il am si pe acest S 2 + insă nu m-am ocupat de el. Intr-o perioadă mai lejeră ma voi ocupa de el pentru ca nu am vrut sa-l vand din 2 motive, mi-ar crapa obrazul de rusine, mi-ar fi rușine de mine sa rezolv problema vanzandu-l desi stiu că are o hibă si in al 2 lea rand m-am impacat foarte bine cu el, a functionat impecabil si a fost utilizat din greu (de cand i l-am luat, fiica-mea nu a mai deschis calculatorul - de dimineata pana seara era pe tel, se uta la stand-up, filme, FB etc.). Oricumsfatul poate fi util si altor utilizatori.

Problema este ca deocamdata nu stiu cum sa sterg acel fisier, nu stiu ce este ADB si nici cu senzorii nu prea am idee ce sa fac si sa observ dar ma voi documenta. Dupa ce l-am luat spre refolosire, ca asa se parctica, ce aruncă copchii, părintii iau de bun si lor le cumpara altele noi, l-am adus la setarile din fabrica. Dupa ce am schimbat bateria nu l-am mai adus la seterile din fabrica, daca-l aduc la setarile initiale se sterge acel fisier ? in plus e si un pic mai incomod ca dupa ce e readus la setarile de fabrica si dupa instalarea contului de e-mail incepe sa-si faca update-uri si dureaza.... dar acum am timp sa-l astept.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări