Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asociatia sanatatea de maine

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

Ati fost sunati de acestia?

Principiul este asemanator cu vanzarea saltelelor magnetice si au incercat magaria si la mine. M-a sunat vinerea dupa 14 o persoana care a intrebat direct daca eu sunt cutare. Am percutat si am intrebat-o cu cine vorbesc, Elena si nu mai stiu cum, si din acel moment am preluat tirul intrebarilor si am aflat ca stiau numele, numarul de telefon si cel mai probabil zona de probleme medicale unde ma situez plus ca avea un fix - o interesa daca am peste 40 ani. Cand am intrebat-o de unde are numarul meu de telefon, raspuns sec: dintr-o baza publica de date. Persoana era de la un call center asa ca am discutat pe un ton agresiv-defensiv si fara prea multe detalii din partea mea, mai ales ca nu sunt adeptul ca numarul  telefonului meu sa fie public.

Initial nu am vrut sa raspund mai ales ca era un prefix gen 0317 urmat de ceva gen 106 si de 160 dar am cedat pana la urma si am raspuns. Dupa discutie am sunat eu dar numarul nu accepta apelare. Daca cautati pe net dupa numar veti afla ca altii nu au fost asa norocosi.

PS: nu stiu cata relevanta are dar chestia survine la 2 zile dupa ce mi-am facut card la Catena unde mi-au cerut nr de telefon si adresa de email. O sa merg maine la ei sa vad ce au de zis.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Dar până la urmă ce vor ? Care ar fi ”mobilul” acestui apel?Vor să vă vândă ceva ?Sau vor să vă spună că sunteţi ”bolnav” şi ar fi cazul să le treceţi pragul?... probabil,au nevoie de bani(respectiv de bolnavi...fie şi închipuiţi de ei)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Sunt diverse ,,firme de apartament,, care vând tot felul de tâmpenii, au sunat odată și la mine pe fix și a răspuns soția.Au întrebat-o dacă suferă de ceva afecțiuni și dacă dorește ceva ceaiuri medicinale....le-a răspuns sec că nu are nicio problemă de declarat și că nu e interesată să cumpere nimic.... cu specimene din astea nu e bine să stai la taclale.

Link spre comentariu

Simplist? salteaua aia are 4 cifre in pret iar aia vor sa o vanda sub o forma care sa te convinga ca devii sanatos tun daca o folosesti. Pe deasupra ai bonus niste tigai.

Stiti cum functioneaza acel aparat de analiza? are generator de forme de unda si mana este doar un senzor de contact  ca aparatul sa functioneze "corect". Merge analiza si la o bucata de hartie umezita si la o rezistenta de 10kohm. Patent US 5592086.

.

Profita de o gaura in lege care le permite sa vanda un dispozitiv nemedical ca unul "medical" plus ca incalca legea protectiei datelor personale ca sa obtina informatiile initiale. Una e sa asociezi un numar de telefon cu un nume si alta este sa ai informatii si despre problema medicala a acestuia. Plus ca au tinta pe zona 40-80 ani iar pe cei care nu se incadreaza ii exclud pentru ca au tendinta sa se informeze despre produse pe internet.

Link spre comentariu

Am fost pe la farmaciile unde am carduri si am sters numarul de telefon din baza lor de date. Ca idee numarul de telefon sau email-ul nu sunt necesare la eliberarea unui card.

Cei de la firma de telefonie spun ca numerele de mobil nu au dreptul sa le faca publice decat cu acordul proprietarului si in conditii speciale.

Asa sper ca urmatoarele scanari de baze de date de pe la farmacii sa nu mai mentioneze si numarul meu de mobil.

Editat de The Stressmaker
Link spre comentariu



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări