Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de la apus vine necazu'

Evaluează acest subiect


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate daca ajungem la faliment, vor face rost de bani la buget prin redeschiderea sau judecarea corecta a tuturor dosarelor ce implica milionarii "de carton" ai tarii...Evident si confiscarea averilor ilicite.

Link spre comentariu

Reevaluarea conturilor bancare din Cipru este normala. Toate bancile fac bani fictivi din pix. Metoda este simpla si bine cunoscuta. Cand niste smecheri cer credite, li se deschid conturi in care se scriu cu pixul niste sume mari de bani, fara ca sumele din conturile depunatorilor sa scada corespunzator. Banii fictivi ajung pe piata si se transforma in bani reali care sunt cheltuiti. La un moment dat, depunatorii fraieri cer banii inapoi si se constata ca au mai ramas in banca 10% din sumele depuse, iar creditele acordate nu mai pot fi recuperate. Solutia este sa li se dea inapoi 10% ca sa ajunga la toti.  Asa ceva poate sa se intample oricand si la noi. In preziua unei crize economice se forteaza creditarea pana nu se termina pasta din pix. Si la noi se observa tendinta, reclamele la credite curg la TV ca in 2008. De fapt, la noi, criza de atunci nici nu s-a incheiat. Se zice ca s-a atins deja PIB-ul din 2008, dar nu se zice ca se masoara in lei din 2015, nu din 2008. Intre timp se observa un val de insolvente si falimente in productie, presa, fotbal, etc. Mai recent a aparut si o criza bugetara. S-au luat masuri electorale tembele prin care s-au marit cheltuielile si s-au redus veniturile la buget. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări