Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv PALLADIUM


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Multumesc domnului Andrei Tabacaru dar nu asta este schema.Tv-ul are urmatoarea configuratie: Placa cu procesor (comenzi) echipata cu CI-urile SAA 1251,M139 CB1, TDA4431, CD4049CN; sincroprocesor TDA2593; verticala TDA1170S; Culori TDA3560S4; video tranzistorizata; modul cale comuna si sunet TDA2541, TDA2840, TDA1235 sau 1236 (nu se vede clar ultima cifra); linii BU208; un integrat care comanda partea de alimentare care este echipata cu un singur traf (care este totodata si traf linii) LF0034A.in partea primara a sursei se afla 2 tranzistori pusi pe cate un radiator de mici dimensiuni, comandati de catre circuitul LF 0034A care este in partea secundara a sursei prin intermediul unui traf de mici dimensiuni (gen trafo driver).

Link spre comentariu

Aveti dreptate d-nul Toni, defectul a fost chiar unul din acesti condensatori. Acum vreo doua luni a inceput sa porneasca mai greu si din ce in ce mai greu pana am schimbat toti conzii din primar si secundar dar totodata si imaginea a suferit o marire a dimensiunii pe orizontala  in acelasi timp o micsorare a dimensiunii pe verticala. Acest defect m-a dus cu gandul la o marire  a tensiunii de alimentare a finalului linii.s-ar putea ca tot un cond. sa fie problema.Nu cred ca pot masura aceasta tensiune decat cu osciloscopul deoarece nu am gasit in secundar un cond de filtraj asa  cum este la celelalte tv-uri. trafo linii este si traf de alimentare iar pe cablaj punctele de masura sunt niste diagrame pentru osciloscop si eu nu am. De aceea doream schema. Pe net nu am gasit.Daca costa mult scanarea sa-mi spuneti cat costa sa nu suportati dvs. Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări