Jump to content


Photo

Conectare laptop-tv prin HDMI fara sunet


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#16 OFFLINE   daniel_88

daniel_88

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 949 posts
  • Locatie:Alexandria

Posted 19 January 2016 - 04:56 PM

Întâmpin aceeaşi problema la un Panasonic Vierra, dacă vad filme am sunet, dacă redau după youtube nu am sunet.



Cu_reclama

Cu_reclama
  • Membri

#17 OFFLINE   nelutzul40

nelutzul40

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 349 posts
  • Locatie:Urziceni-IL

Posted 19 January 2016 - 05:00 PM

Am intrat la ,,Audio,, - ,,Sound playback,, - ,,advanced,, si aici am urmatoarele optiuni......

Attached File  optiuni.jpg   126.31KB   0 downloads

 

 



#18 OFFLINE   elmar

elmar

    Membru evoluat

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 5,194 posts

Posted 19 January 2016 - 05:01 PM

Acolo în poză nu e deschis device manager!

Urmează calea:deschide My computer-click dreapta pe ”spatiul alb”  si click properties -alege tabul(din partea de sus) ”Hardware” după ce ai deschis acest tab...click pe butonul ”device manager” ...abia acum ai ajuns unde trebuie ...şi trebuie să vezi dacă sunt semne cu galben în acea listă...


Edited by elmar, 19 January 2016 - 05:02 PM.


#19 OFFLINE   nelutzul40

nelutzul40

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 349 posts
  • Locatie:Urziceni-IL

Posted 19 January 2016 - 05:03 PM

Acolo în poză nu e deschis device manager!

Urmează calea:deschide My computer-click dreapta pe ”spatiul alb”  si click properties -alege tabul(din partea de sus) ”Hardware” după ce ai deschis acest tab...click pe butonul ”device manager” ...abia acum ai ajuns unde trebuie ...şi trebuie să vezi dacă sunt semne cu galben în acea listă...

 

Gresisem poza, acum am pus-o pe cea care trebuie...



#20 OFFLINE   one

one

    Membru evoluat

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2,984 posts
  • Locatie:Trento, Italia

Posted 19 January 2016 - 05:03 PM

Poate fi in alt tab, eu am o versiune diferita de windows si nu corespunde. Diseara cand ajung acasa poate postez o captura de la computerul meu legat la TV.



#21 OFFLINE   nelutzul40

nelutzul40

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 349 posts
  • Locatie:Urziceni-IL

Posted 19 January 2016 - 05:13 PM

Am incercat toate optiunile cu ,,monitor.......,, si nimic



#22 OFFLINE   elmar

elmar

    Membru evoluat

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 5,194 posts

Posted 19 January 2016 - 05:14 PM

Aia e pagina cu  setările plăcii audio...dar cred că nu acolo trebuie să umbli...

probbil că e un driver special care îţi permite să faci setările pe ieşirea HDMI...cred că e inclus în driverul placii video...de aceea ţi-am indicat să intri in device manager ...că acolo îţi arată dacă toate driverele sunt sau nu instalate corect!



#23 OFFLINE   DjLeco

DjLeco

    Sub 25Hz este GREUL...

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 6,834 posts
  • Locatie:Bucuresti

Posted 19 January 2016 - 05:17 PM

Cu un Team Viewer se rezolva instant...

 

Stii ce este ala?

 

Omul are placa video ATI-AMD, si driverul HDMI este instalat, conform aici:

 

http://www.elforum.r...unet/?p=1309105



#24 OFFLINE   nelutzul40

nelutzul40

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 349 posts
  • Locatie:Urziceni-IL

Posted 19 January 2016 - 05:18 PM

Aia e pagina cu  setările plăcii audio...dar cred că nu acolo trebuie să umbli...

probbil că e un driver special care îţi permite să faci setările pe ieşirea HDMI...cred că e inclus în driverul placii video...de aceea ţi-am indicat să intri in device manager ...că acolo îţi arată dacă toate driverele sunt sau nu instalate corect!

 

 

Aici, nu? Si eram conectat la tv cand am facut print-ul...

Attached File  hdmi.jpg   98.37KB   0 downloads



#25 OFFLINE   elmar

elmar

    Membru evoluat

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 5,194 posts

Posted 19 January 2016 - 05:22 PM

cred că setările pentru HDMI se află in driverul video...acesta are de obicei o iconiţă  chiar lângă ceas (în coltul din dreapta jos al monitorului)



#26 OFFLINE   tragaci

tragaci

    Nou venit

  • Membri
  • Pip
  • 89 posts
  • Locatie:Bucuresti / Sector 6

Posted 19 January 2016 - 05:36 PM

La mine nu apare o conexiune HDMI pentru ca nu folosesc asa ceva. Dar la tine trebuie sa apara.

urmeaza pasii din poze si vei reusi.

Attached Files

  • Attached File  1.png   17.52KB   0 downloads
  • Attached File  2.png   42.28KB   0 downloads


#27 OFFLINE   nelutzul40

nelutzul40

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 349 posts
  • Locatie:Urziceni-IL

Posted 19 January 2016 - 06:44 PM

Eu am un XP SP3, cand dau click dreapata am asta

Attached File  vol1.jpg   22.09KB   2 downloads

 

Si de pe ,,adjust proprieties,, ma duce exact ca control panel....

Attached File  vol2.jpg   112.53KB   2 downloads

 

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, mai am o varianta , o sa bag sunetul in combina si cu asta basta! Fac toata casa numai fire, dar tot e altceva!

 

 



#28 OFFLINE   elmar

elmar

    Membru evoluat

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 5,194 posts

Posted 19 January 2016 - 07:11 PM

Dar pe iconul ăla care scrie ATI ai dat click?Nu are nici un fel de setări pentru HDMI?


Edited by elmar, 19 January 2016 - 07:12 PM.


#29 OFFLINE   daniel_88

daniel_88

    Membru

  • Membri
  • PipPip
  • 949 posts
  • Locatie:Alexandria

Posted 19 January 2016 - 07:15 PM

La mine nu apare o conexiune HDMI pentru ca nu folosesc asa ceva. Dar la tine trebuie sa apara.

urmeaza pasii din poze si vei reusi.

Multumesc, în cazul meu a funcţionat, nu ştiam de acele setări. Stimă.



Cu_reclama

Cu_reclama
  • Membri

#30 OFFLINE   elmar

elmar

    Membru evoluat

  • Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 5,194 posts

Posted 19 January 2016 - 07:21 PM

Multumesc, în cazul meu a funcţionat, nu ştiam de acele setări. Stimă.

Înseamnă că tu ai windows 7 şi nu windows xp...de care s-a tot vorbit pe aici...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users