Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv din monitor


TESSLA

Postări Recomandate

Am un receiver DVB-C inchiriat de la o firma de cablu si impreuna cu un monitor lcd as vrea sa injgheb un televizor. E posibil? Receiverul are iesiri RCA, una pentru semnalul video si doua pentru semnalul audio stereo. Momentan receiverul este folosit cu un televizor de tip CRT care are mufa de intrare SCART, asa ca sant nevoit sa utilizez un cablu adaptor, de la RCA la SCART. Monitorul probabil o sa fie cu intrare VGA. Ce solutie am sa ajung de la RCA la VGA? Am vazut ca exista si niste cabluri de la SCART la VGA. Pot sa fac asa: RCA la SCART la VGA?Sau e nevoie neaparata de un convertor de la RCA la VGA? Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Solutia e foarte buna, mult mai buna decat un TV propriu zis, dar va trebuie un monitor 16/9 minim 23" cu intrare HDMI sau DVI(se face usor adaptarea de la HDMI la DVI)+ un mediabox HD cu iesire HDMI.Mai e necesar un sistem audio 2.0 sau monitorul sa aiba difuzoare incorporate.

Pentru analogic, e suficient un TV tuner extern stand-alone cu iesire VGA,+orice monitor cu intrare VGA D15SUB, dar nu mai are sens in 2015.

Link spre comentariu

Iesirile RCA sunt analogice, deci calitatea nu va fi foarte buna.

 

Ce recomanda colegul Spitfire este varianta mai buna, un alt receiver care sa aibe iesire HDMI si un monitor suficient de mare care sa aibe o intrare DVI sau HDMI. La firma de cablu probabil se poate face un upgrade la un receiver mai bun (Full HD).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări