Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa retea onboard nedetectata


Postări Recomandate

Sanatate permanenta!Mo-Bo Gigabyte FSB1066 GA945-GZM-S2.Dupa reinstalare WIN XP in device manager nu vad placa de retea onboard.Am cu galben SM bus controller si Video controller(VGA compatible),nimic ethernet controller.Cu o placa wireless+driver merge.Nu sunt IT-ist dar inteleg orice sfat imi veti da.Multam!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Multumesc pt. ajutor!Am intrat in BIOS la "integrated peripherals" si nu gasesc onboard H/W LAN-enabled disabled cum apare in manualul placii de baza.Nici in "network connections" din control panel nu e.Un reset de BIOS ar ajuta ori LAN-ul onboard defect?Stiu sigur ca acest PC a functionat pe NET prin onboard.

Link spre comentariu

Revin cu o rugaminte la domniile voastre.PC-ul a fost probat pe NET la mine.Am router wireless si l-am legat printr-un cablu de retea intr-un port liber al routerului.Cand fata a ajuns acasa l-a conectat la NET-locuieste la bloc,nu are modem in casa,cablul de retea vine dintr-o cutie de-afara.La iconita LAN zice "conexiune limitata sau inexistenta".Sa fie din cauza ca MAC-ul placii de retea e altul,sau e altceva?Multam!

Link spre comentariu

Azi am luat PC-ul din nou la mine,am urmat sfatul pe care mi l-ati dat si se intampla asa:deschid Google apoi de ex. Youtube si un videoclip oarecare.In acel moment PC-ul ingheata nici mouse-ul nici tastatura nu mai raspund,de altfel la orice pagina incerc sa deschid din Google.Si cu IE8 si cu Chrome face la fel,nu-si revine decat prin RESET.Placa de retea OK,pusa si in alt slot PCI.Ce nu pot sa-mi explic e cum de nu face figura cu o placa wireless PCI,cu asta zbarnie pe NET.Va mai rog un sfat,multam!

Link spre comentariu

Placa de retea OK,pusa si in alt slot PCI"

pai nu asa ne dam seama daca este functionala.trebuie incercata cu alta placa de retea,daca a-ti spus ca cu acea wi-fi merge bine. ori este defecta,ori driver-ul nu este cel corespunzator.

problemele placii de retea pot sa fie chiar de la reteaua lor,switch cu probleme. am avut si eu un asemenea caz ,am inlocuit doua placi care s-au defectat inclusiv cea de pe placa de baza.remedierea ...am cumparat alta placa de retea dupa ce lucratorii de la net a-u inlocuit switch-ul din cutia de pe stalp.asta nu la mine ci la proprietarul pc-ului.

 
Link spre comentariu

Scuze,trebuia sa dau mai multe detalii:placa de retea OK=probata pe calculatorul meu,apoi incercat un alt slot PCI.De asemenea cu placa mea de retea in PC-ul cu probleme la fel "ingheata" in conditiile in care probez NET-ul la mine unde merge OK dovada PC-ul meu.Driver-ul e cel care trebuie si e instalat corect.Multam!Faza cu "inghetul" se produce numai la accesarea NET-ului,orice alt program rulez pe el,chiar si mai multe deodata merge foarte bine.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări