Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor 24v 220v 1000w


Postări Recomandate

domnilor am dat de necaz am cuplat invertorul la bateriile fotovoltaicei pentru ca sa luat 220v adica a cazut reteaua, a mers totul ok adica centrala pe combustibil lichid dupa ce am cuplato la ups 1000w  dar greseala mea  a fost ca nu am decuplat siguranta de la centrala ci din greseala alta siguranta.iar cind a pornit reteaua a puscat un condesator electrolitic de 470micro,la 50v,si doi tiristori de tipul irf 3710 au crapat .acum intrebarea este unde ii gasesc si cit costa .va multunesc anticipat daca ma poate ajuta cineva sau indruma,mentionez ca stau la 35km de timisoara,cu stima emil.

Link spre comentariu

Si eu am reparat inainte de 89, televizoare AN, insa o sursa de putere in comutatie,gen invertor, nu prea are multe in comun cu un televizor. E nevoie de o temeinica cunoastere a functionarii, de o schema si nu in ultimul rand de un osciloscop. Desigur ca fiecare e liber sa procedeze cum crede de cuviinta, eu, desi nu pare, am incercat sa ajut.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări