Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare radio Popular lampi


Vizitator gettodacku

Postări Recomandate

Vizitator gettodacku

Buna ziua.

 

 Ma poate ajuta cineva cu identificarea acestuir radio ? Radio Popular Bucuresti  ? Difera de Radio Popular Bucuresti S543U si S543A in zona scalei, din ceea ce cunosc eu. Gresec, este alt model,este modificat / cu lipsuri sau doar o alta varietate constructiva ?

 

Multumesc.

 

Posted Image

 

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut,

 

"Bucuresti" S-543U si "Carpati" S-545U sunt identice constructiv si au aceeasi schema. Diferenta intre ele este ca primul receptioneaza gamele UL si UM iar al doilea, UM si US. In ciuda simplitatii , dupa intrarea in regim termic  (si evident in stare de perfecta functionare)  prezinta o stabilitate deosebita a receptiei pentru clasa lor. O problema caracteristica, a fost redresorul cu seleniu, foarte delicat constructiv, cu fiabilitate scazuta, motiv pentru  care a fost  inlocuit la marea majoritate a acestor aparate.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cornescu

Am primit moştenire de familie un aparat de radio vechi fără cablul de alimentare.Aparatul nu are elemente de identificare doar lămpile sunt philips.Am căutat în tot internetul dar nu am găsit acest lucru.Vă rog ajutaţi-mă ! Mulţumesc anticipat.Cum postez imagini?

Link spre comentariu

Poți face pozele la rezoluție VGA redusă (600x800) și poți să le postezi direct pe forum.Pentru asta, postezi prima dată fără poză, apoi editezi postarea cu butonul Folosește editor întreg. Acolo ai la dispoziție comanda Atașează fișiere. Dați click pe Alegeți fișierul selectați poza dorită apoi dați click pe Atașează acest fișier.

Altă variantă de preferat pentru poze de mari dimensiuni, este încărcarea lor pe situri de găzduire (Photobucket, TinyPic, etc) și apoi se copiază adresa IMG de pe acel site direct pe forum.Astfel forumul nu se încarcă cu fișiere ci doar cu adresa pozei.Dacă e atașată corect adresa IMG, fotografia apare direct pe forum fără să fie nevoie ca cel ce vrea s-o vadă să dea click pe adresa ei.

Link spre comentariu
Vizitator cornescu

Am înţeles! Am primit un aparat de radio vechi moştenire, fără cablul de alimentare şi cu o lampă sticată, dar nu-i cunosc identitatea.Am căutat peste tot şi în tot internetul, am găsit în linkul acesta, ceva asemănător:

http://www.subito.it/hobby-collezionismo/radio-a-valvole-del-1939-jura-mod-t51-varese-97432951.htm

Seria de identificare aparat : S 99 x 473 / E3424 B03.  Vă rog să mă ajutaţi! Mai jos,în format jpg,găzduit de un alt site, aveţi câteva poze.În speranţa că mă puteţi ajuta vă mulţumesc anticipat!                            

http://www.tocmai.ro/alexandria-apart-vechi-neidentificat-23140182.html

Dan Cornescu. 

Link spre comentariu
Vizitator cornescu

În legătură cu aparatul identificat ca fiind Siera S 99x,v-aş rugă să mă ajutaţi să intru în posesia unui cablu de alimentare cu mufa corespunzătoare şi a lămpii defecte.Mulţumesc anticipat! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări